Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oskuldernas första kyss försvann bort i natten nyss och medan barnen sprang runt i ring fann de vuxna på egna blomsterängshyss


midsommardröm

när morgonen kom var huset tomt
inga torkade blommor fanns i sängen

de två förälskade hade bäddat vid sjön
bäddat med kärlek och nedlegat gräs

och under de ihoprullade tröjkuddarna
låg sju olika sorters platta blommor







Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 383 gånger
Publicerad 2004-12-20 17:09



Bookmark and Share


  Martin VIP
Vackra bilder i morgondis
2005-01-16

  Cattis Rönn
midsommarnattsdrömmarna....Tack för en målande dikt...Bra skrivet!
2004-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP