Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såpor

Bonde söker fru,jag hittar spya
Martin Timell bygger om min lya.
Desperata fruar söker lem.
jag zappar bort kanal fem.
Clabbe sågar en idol.
jag säger tack och skål.
Supernanny uppfostrar andras ungar,
jag säger inga stakar,många pungar.
Riket,Trälen,Robinsson på en ö,
ta mig till biljarden,gör mig till kö.
Big Brother viker ut silikon,
vems hjärna är full av spån.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-11-25 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver