Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntan


hon var bara ett telefonsamtal
från att bli riktigt

lycklig




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 540 gånger
Publicerad 2006-11-25 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP