Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pingvindans


pingviner dansar
istället för att flyga

han gör likaså




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 569 gånger
Publicerad 2006-11-25 19:04



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
hahaha kalas vem gillar inte att dansa, jag kan inte heller flyga
2006-12-06

  Hans w-art Westlund VIP
själv dansar jag bättre i tanken än på golv, men i min ensamhet, när ingen ser, kan jag både sjunga och dansa
2006-11-26

    Idun 1
Men dans är så befriande
en läkande kraft. T.om
kalvar kan dansa har
jag hört "kalvdans" :-)
eller är det en maträtt?
2006-11-26

  kath
ja, vi är bundna till marken ... men i dansen flyger vi .... och själen får vingar
2006-11-26

  Anders P VIP
iklädd frack naturligtvis.
2006-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP