Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför

du blev tagen av blåljus










jag fastnade i rödljus




Fri vers av Sebastian VIP
Läst 491 gånger
Publicerad 2006-11-26 01:40



Bookmark and Share


  nastasia
mm.. akta dig för polisen..
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet