Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ny version


gränslöst

gråmulenheten
hänger strax över
trädens toppar

det inre rummet
låter sig trots detta
inte begränsas




Fri vers av Anders P VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2006-11-26 10:29



Bookmark and Share


  Rachel Roth
vi kan inte styra vädret
men väl det inre rummets gränser

snyggt formulerat
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP