Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myternas logik

Kring avvikelsen skapas myten. Spinner sin väv.
Inte kring havet, utan om skeppsbrottet.
Inte kring hälsa, utan om sjukdom.
Inte kring högerhänthet, utan om vänsterhänthet.
Inte kring trädet, utan om rotvältan.

Inte sömnen, utan drömmen.
Inte medvetandet, utan ruset.
Inte livet, utan döden.

Den största myten. Som en avvikelse
i universums stora, kalla rymd.
Väven spinner. Inte kring tomheten, utan om civilisationen.




Fri vers av Sara Boström
Läst 449 gånger
Publicerad 2004-12-20 21:26



Bookmark and Share


  johii
helt underbar
rekomenderas
:)
2004-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström