Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Qi

 

jag önskar jag vore 

ett nedfallet löv

som virvlat i vinden

upplösts i den

och blivit till ett enda

andetag




Fri vers av M. Novkovic
Läst 228 gånger
Publicerad 2006-11-26 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M. Novkovic
M. Novkovic