Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon

Någon att lita på, någon att slita på.

Någon att bikta till, någon att dikta till.

Någon att röra, någon att förföra.

Någon att äta med, någon att träta med.

Någon att resa med, någon att komma hem med.





Fri vers av Berra Bäver
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-11-26 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver