Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frid<3

Gråten river i halsen
Sakta rullar tårarna
Ner för en frusen kind
Varför skulle livet vara så svårt?
Vad hade hon gjort för fel?
I snön är en avbild av en ängel
Hon lägger sig bredvid ängeln
Vill bara bli tröstad
Tar fram sitt älskade rakblad
Tar en klunk
Sväljer en sista gång
Sluter sakta
Sina vackra sorgsna ögon
Ett leende sprider sig
På hennes röda läppar
Äntligen ska hon få frid




Fri vers av Lonley star
Läst 588 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-26 15:20



Bookmark and Share


  aol
tråkigt sorgset
2008-02-08

  aol
tråkigt
2008-02-07

  Johan Nilsson
den hugger rakt i hjärtat.. vet inte hur... men det gör den!
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Lonley star
Lonley star