Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt liv, kortfattat


Döden

Varför, mina frågor är så många
men jag får inga svar
Hur kunde döden då plötsligt komma
och lämna en trasig familj kvar?
Jag var för liten, kunde ej förstå
hur vår lyckliga familj kunde krossas så

Din livsglädje var så stor, du kämpa in i det sista
Ingen kunde tro att världen dig skulle mista

Den 5:e februari 1996
Hände de som ej fick hända
Och mitt liv tog en fruktansvärd vända

Från att ha varit ett barn som ofta log
Blev sorgen förstor när du dog
Jag stängde tårarna inne
Inte en enda kunde ja skänka ditt minne

Min ångest blev förstor, hade ingen att sorgen dela
Ingen som förstod, ville ha något som mig kunde hela

Så enkelt det var att med rakblad handleden smeka
Ångesten försvann, men efter ett tag jag börja tveka

Var det verkligen rätt mot dig
Att jag som fick leva förstörde mitt liv så?
Men egentligen jag ville aldrig så jävla dåligt må

Det har tagit sin tid, men jag tror jag hittat rätt
Ångesten finns där ibland,
men det går oftast att lösa på andra sätt

Men aldrig mer jag under rakbladens smekningar lyder
Ärr mina armar och ben nu pryder




Fri vers av Lonley star
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-11-26 15:24



Bookmark and Share


  Albert
va fint du skriver!
och vad svårt du haft det
men... hoppas på dig!
2006-11-27

    eva m h
Ett mörker som ljusnat! Kram!
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Lonley star
Lonley star