Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ändrad


på sandpapper

i det skrikande regnet
målade vi toner
på sandpapper

hackspettarna
lade in veto
mot de syntetiska
trumvirvlarna




Fri vers av Anders P VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-11-26 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP