Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas du vet att du är obetydlig



Och jag skrattade åt dig
Med mina kompisar
Jag skrattade åt dig
Som någon slags bekräftelse
På att jag inte behövde dig
Du betyder inte så mycket
Så jag kan skratta åt dig

Tänkte jag när jag skrattade rått
Spottade över axeln och försökte glömma




Fri vers av starsail
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-11-26 20:23



Bookmark and Share


  joss
ojdå. jag finner faktiskt inga ord för detta, en sådan vändning som gör hela texten fullkomligt, braa..
skitbra
2007-02-20

    ej medlem längre
ah! åh, det är så bra va!
2007-01-29

  unhappyvoices
Åh. Jag vet så jävla väl.
Man skyddar sig genom att håna det man egentligen vill ha, det man saknar. Det är lättare att låtsas både inför andra och sig själv, att man inte behöver något.

skitbra
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

starsail
starsail