Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alkoholfyllda kvällar



det är sena nätter och alkoholfyllda kvällar
den billiga vodkan ligger som en värmande flisfilt i min annars så
tomma mage

minnen kan röras samman
dimmaga ögon ser inte misären i världen
och mina tjejer dansar vildare än aldrig förr

jag ger mig hän och låter mina armar
ben
händer
och fötter röra sig fritt
i någon tranceliknande dans som får mig att önska att jag gick på tjack istället för ångest

man orkar inte lika mycket med hopplöshet i kroppen

jag brukar inte hulka men inatt finns inte mycket annat att göra
det är tårar av vin
och det är sen natt

som i ett underbart kaos får mig att glömma




Fri vers av starsail
Läst 460 gånger
Publicerad 2007-09-01 11:16



Bookmark and Share


    Nudelslabb
du skriver så jävla bra.
2007-09-04

    ej medlem längre
när jag läser nånting bra så tänker jag alltid \"oh my!\" tyst för mig själv, nu gjorde jag det typ hela tiden, hähä. Kanske för att jag håller med hela tiden och för att jag känner igen mig, mhm! jag gillar \"jag ger mig hän och låter mina armar
ben
händer
och fötter röra sig fritt
i någon tranceliknande dans som får mig att önska att jag gick på tjack istället för ångest\" oh my!
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

starsail
starsail