Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har alltid varit stark MEN UTAN DIG VET JAG FAN INTE VAD JAG SKA TA MIG TILL




you are not here
you are not here

min kropp värker efter dig
och mina lungor ber om luft
när jag skrikit mig hes i kudden

jag förstår inte
varför är du inte här




varför är du inte här
hur fan ska jag stå ut med skolan
hur ska jag kunna äta
hur ska jag kunna le
skratta
prata

when
you are not here

jag har alltid haft kontroll
alltid vetat
\"om någon lämnar mig så kommer jag klara det\"
det är så
så så så
mycket annorlundare med dig
ingen kan göra mig lika arg eller ledsen
lika förvirrad eller frustrerad
lika glad och lättsam
som dig


varför är du inte här?

det smärtar så jävla mycket
varje gång du lämnar min kropp lealös efter att du gått
eller alla de gånger vi lägger på telefonen
eller på alla de sätt jag vet att det är minst två veckor tills vi ses


jag vägrar skriva några klichéer om hur du
är den enda som lyser upp min värld
men utan dig vet jag fan inte vad jag skulle ta mig till

you are not here
you are not here

varför är du inte här?







det smärtar så jävla djupt att

jag fan inte kan beskriva det






Fri vers av starsail
Läst 476 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-04 11:37



Bookmark and Share


  Just Emotions
du sätter ord å denna starka känsla.. kanonbra!!!
2007-12-02

    xtla
AJ.
så jävla bra var den
förstår precis hur du känner
efter

\"det är så
så så så
mycket annorlundare med dig\"

för det är fan
såsåsåsåsååsåsåsås
SÅ mycket annorlunda med vissa personer.
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

starsail
starsail