Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helvetes stad , men jag älskar dig ändå


det är morgon och lika jävla grått som vanligt
det är lika grått som vanligt och vagnen är sen
och jag stampar i marken
på marken i hopp om att någon slags värme
ska spridas i min kropp

och det är en helvetes stad
men jag älskar den ändå

vagnen är redan full av fula ungar
den är full av fula ungar och dom
bråkar
skrattar
skriker
och gråter
dom gråter och jag sätter i mina hörlurar
i hopp om en annan värld
i hopp om en annan värld där jag inte finns

och det är en helvetes stad
men jag älskar den ändå

glömmer bort att jag ska av
men hinner rusa ut innan dörrarna stängs
innan dörrarna stängs och det är stress
och jag hatar denna jävla press
byter till trance i min iPod så promenaden ska gå fort
ska gå fort i hopp om att inte komma sent

och det är en helvetes stad
men jag älskar den ändå

trycker upp de stora portarna till skolan
och jag är fånge igen
jag är fånge igen men saker måste göras
texter måste skrivas
böcker måste öppnas
och tal måste lösas
ja tal måste lösas
men kan någon lösa gåtan om vart min jävla penna är?
rotar i min väska
rotar i min väska i hopp om att
i hopp om att
aldrig hitta min penna så jag kan gå hem

och det är en helvetes stad
men jag älskar den ändå



för det är göteborg och här finns kanske mina problem
och mina jävla önskningar som aldrig kommer uppfyllas
och det är just här du inte finns
och det är en helvetes stad



men jag älskar den ändå




Fri vers av starsail
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-22 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

starsail
starsail