Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lika mulen som himlen utanför

det är regnigt i detta
förbannade land
jag kommer garanterat bli förkyld
och jag kan inte ens se mig över vägen utan att
halka i en helvetes liten vattenpöl

på tv:n visar de reklam över soliga länder
och glassiga stränder
och utanför mitt fönster
häller någon ner de regndroppar som borde ligga i moln

Jag är lika mulen som himlen utanför
och inuti mig vräker stormen mer än den någonsin gjort
om solen bara visade sig för två sekunder
skulle den torka mina tårar




Fri vers av starsail
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-22 19:29



Bookmark and Share


    Nudelslabb
vilken fin balans mellan dig och vädret och i slutet liksom...vävs ni ihop.
fin dikt men jag vet att det gör himla ont och det är synd att så fin poesi kräver tunga känslor. (eller kärlekssorg)
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

starsail
starsail