Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du har fan aldrig varit såhär kåt! JAG HAR ALDRIG GILLAT DIG SÅHÄR MYCKET.




i din barndoms säng, i ditt barnsliga rum med blå tapeter
och tomtelampa i fönstret
tog du mig på ett annat sätt än du brukade
mitt ansikte kunde inte låta bli att dras upp i ett leende för
\"du har fan aldrig varit såhär kåt!\"
\".. jag har aldrig gillat dig såhär mycket.\"

och det är nyårsnatt, gott folk, det är nyårsnatt
och vi har bara fyra timmar tidigare bråkat, skrikit och gråtit
självklart
med alkohol i kroppen
men det är gammalt nu, det är glömt

du håller om mig efteråt
hårdare än du brukar för:
\"fan jag kan inte komma tillräckligt nära.\"

och de orden slog ner rakt i mig, slog ut all min tidigare ilska
hur ska man (när ens kroppar nuddar varenda millimeter av varandras)
kunna komma närmare?
hur ska det gå när vår kärlek är så stark att den inte får plats ?


min kropp skriker efter din närhet och mina läppar blir torra utan din fukt
jag hatar att behöva duscha, äta, sova
och skratta åt elgigantens reklam själv

jag hatar dig för att du flyttade ifrån
för att vi bara kommer ses två gånger i månaden

nu när lovet är slut
för att du får mig att tappa kontrollen
men främst för att du får mig att gråta


jag har aldrig sagt det högt
men jag hoppas du vet




jag älskar dig






Fri vers av starsail
Läst 609 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-06 17:48



Bookmark and Share


  RiJoKu
Underbart! Du får svenska språket att låta vackert!
2008-02-17

  coffe
vacker och trollbundet berörande..c
2008-01-06

    essen
Vad fin!
Tycker om början mest där den känns mest genomarbetad :)
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

starsail
starsail