Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fel riktning



Ursäkta, men jag tror jag har
Kört av världen?




Fri vers av starsail
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-11-26 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

starsail
starsail