Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

December månads mörker

Långt in i nattens mörkaste skog
En liten flicka för snart ett år sen dog
Ensam i decembernattens kyla somnade hon in
Nu var hon varken din eller min

Om vi inte hade bråkat så mycket du och jag
Kanske hon funnits kvar här hos oss idag
Om inte mamma och pappa bråkat om allt
Hade saknaden inte varit tusenfallt

Kanske hade hon då gjort ett annat val
Och inte vandrat in i dödens dal
Kanske vi skulle funnits mer för dig
Du var ju vår älskade lilla tjej

Du är fortfarande älskad och saknad av oss
För dig vi nu tänder ett bloss
Vår älskade lilla flicka som inte längre finns
I december månads mörker är det dig vi minns




Fri vers av Tiger85
Läst 320 gånger
Publicerad 2004-12-20 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85