Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alldeles för kort

Ont i kropp
Ont i själ

Psyket mitt
Mår inte väl


Tankarna blir värre
Demonerna allt fler

Min mur har rasat
Jag orkar inte mer


Snälla ta mig härifrån
Låt min själ tyna bort

Låt mitt liv här på jorden
Bli alldeles för kort




Fri vers av Tiger85
Läst 338 gånger
Publicerad 2004-12-20 23:15



Bookmark and Share


  Sandra Sörlöv
Väldigt sorgsen och vemodig, full av starka känslor! Bra!
2004-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85