Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåva till döden

Tårarna du aldrig grät
Känslorna du aldrig släppte ut
Orden du aldrig uttalade
Ärren du aldrig visade
Tankarna du aldrig berättade om

Livet du levde
Med längtan efter döden

Du visade aldrig, vi såg aldrig
Hur du egentligen mådde

Ville du ha hjälp
Kunde vi hjälpa

Frågorna vi aldrig får svar på
För du gjorde ditt val

Du gav ditt liv till döden
Och han tog emot dig

Med öppna armar




Fri vers av Tiger85
Läst 456 gånger
Publicerad 2004-12-20 23:20



Bookmark and Share


  Sandra Sörlöv
Gillar detta... du har använt lite olika slags styckeformat vilket jag ser med glädje på! Snyggt!
2004-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85