Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fann mig själv inatt



jag låg och tänkte
skulle egentligen sova
men varför falla i sömn när tankarna är klarare än aldrig förr
man måste skildra funderingarna när man har tillfälle
annars försvinner de i vardagens oro




Fri vers av starsail
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-11-26 22:20



Bookmark and Share


    eva m h
Jag vet vad du menar!
2006-11-26
  > Nästa text
< Föregående

starsail
starsail