Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonen är själens spegel


Jag skrattar, jag ler
Jag lever

En hastig titt
Du skulle tro
Jag var lyckligast
I universum

Efter en närmare titt
Ser du ögonen

Sorgsna, tömda
På lycka, på skratt

Döda, tomma

Du tittar snabbt bort
Vill glömma
För den lycka
Du trodde existera

Finns ej

Ack den som såg
Kommer ej glömma

För världen är ej
Den man trodde




Fri vers av Lonley star
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-11-26 23:22



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja många gånger kan man låtsas och spela, smila och le....men ögonen skrattar inte, dom kan inte ljuga.. bra skrivet tack =)
2006-11-29

    nattbarn
Jag känner igen mig och den känns väldigt sann... mycket fin
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Lonley star
Lonley star