Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör mig inte jag kan gå sönder!

 

 

Just nu i denna sekund är jag svag

så snälla rör mig inte

jag kan gå sönder

se inte på mig

jag kanske börjar gråta

nämn inga ord

ty just nu vill jag endast lämna

denna jord

 

lämna dem långt under mig

finna frid så långt ifrån dig

Du som krossade min själ

Du som stal mitt hjärta och tog dess liv

aldrig vill jag se dig igen ditt arma svin!

så farväl för alltid, ditt patetiska småliv!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 155 gånger
Publicerad 2006-11-27 03:15



Bookmark and Share


    sonrisa_falsa
Tänker på stunder då man bara vill fly. Fint skrivet!
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*