Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynliga händer

 

 

Osynliga händer vandrar, vandrar

vandrar likt andar över slätter

av delar

av dalar

av själar

bindande tillsammans på ett sätt

som enbart det osynliga kan

ty de når enda in

i djupet av själen

 

så som ingen annan kan




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 179 gånger
Publicerad 2006-11-27 06:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*