Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godmorgon önskar jag Dig

Godmorgon önskar jag Dig
må dagen ge Dig glädje
må Du få känna Dig behövd
och nyttig.
Må Du få må gott
önskar Dig kärlek och värme
men ork att bära motsatsen
Önskar Dig kraft att ge av Dig själv
till andras fromma
Glöm inte att älska Dig själv
ty det är där man måste börja




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-11-27 06:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP