Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånar titeln av \"aftermath\"/tack


Kökskärlek

Häromkring, ser mig om
väggar som skyddar, stöttar det som faller
har jag min plats framför dig

Ser mig om, häromkring
försöker se, bortom, försöker förstå
hitom
Älskar jag dig?
Saknar jag dig?
Ser nåt, nåt som är förbrukat
en spegelbild
är det jag?

Borde slamra eller skrika
– åt helvete
det är skillnad
Borde älska dig mer
Borde hänga slevarna, där du vill
eller inte vill
borde dela köttet
förvara, frysa in, återanvända
– min spegelbild
jag kommer av mig
jag gråter
va fan skulle jag säga

– Ät, då maten fortfarande är varm




Fri vers av Laijza
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-21 17:14



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Get out from that kitchen and rattle those pots and pans
Well, roll my breakfast \'cause I\'m a hungry man

I said Shake, rattle and roll
2007-10-21

  aftermath
den här blev ju bra mycket mer livgivande än min med samma namn. snyggt knåpat!
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang