Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Voight-Kampff.


Science Fiction


jag färdas längs svart

högertrafiken
står still
en kugge klickar
längs rostiga linjer
klickar till

det ringer
&din röst är 1 1 2
men det är försent
för mig

jag ser bara framtidsvisioner
och borttappade intentioner
en långsam evolution
känslolös
könlös
och kall


du färdas längs vitt

vänstertrafiken
är helt fri
en lampa blinkar
längs perferin av svart
blinkar till

det svarar
&min röst är nervös
och det är 1 1 2 tider försent
för mig

du ser bara framtidsvisioner
och genomskinliga intentioner
en snabb evolution
känslolös
könlös
och kall


är kärleken




Fri vers av Johannes
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-11-28 15:41



Bookmark and Share


    Tamsyn
"din röst är 1 1 2" *ryser*
2006-12-03

  Ms Lovecraft
Jag gillar trafik och telefoner så per definition gillar jag även den här texten. Särskilt gillar jag återkopplingarna mellan styckena, samt

det ringer
&din röst är 1 1 2
men det är försent
för mig
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes