Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam

bakom muren
invirad i taggtråd

där bor jag
där lever jag

ingen ska få
komma åt mig

ingen ska få
skada mig

bara jag




Fri vers av Lonley star
Läst 507 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-17 23:03



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Jo! jag kommer och klipper upp taggtråden! så jag kan ge dig en trygg kram!.. bra skrivet! applåder
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Lonley star
Lonley star