Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam i trygghet?

bakom muren
invirad i taggtråd

där är mitt hem
min trygghet

ingen kommer åt mig där
ingen gör mig illa där

bara jag




Fri vers av Lonley star
Läst 506 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-27 18:02



Bookmark and Share


  mayhem and order
Oj, stark text!
Och vetskapen om hur det kan kännas gör den starkare ändå.
2008-02-20

    JJ VIP
Tycker verkligen om vemodsklangen i denna dikt, det finns två sidor på en mur, en skyddande och en inspärrande, jag tycker det kommer fram i din text. Mvh. JJ.
2006-11-27

    Bodil Sandberg
Det här gör ont att läsa...om trygghet sluten i sorg...starkt o dramatiskt...gripande poesi!
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Lonley star
Lonley star