Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efteråt

Kära

de språk vi talade
efteråt

innehöll inte ens
samma ljud




Fri vers av Anders P VIP
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-11-27 22:50



Bookmark and Share


  sol
oj.
ja. visst är det märkligt - en nära plötsligt
bara är någon annan.

läbbigt vackert fångat
som vanligt med få, kärnfulla ord.
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP