Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en tids torka verkar det ha lossnat... någorlunda.


November 2006

Känslan tillbaka
och orderna där.
förmedlar dom tankar
eller känslor jag bär.
rinner dom tyst
eller ekar dom fram
dansar dom dansen
eller river en damm?
teater för ögat
eller balsam för själen
äntligen har allt
någonstans att ta vägen
river o sliter
bränner o brinner
hysteriska spöken
tror ni jag hinner?




Fri vers av Mette.
Läst 233 gånger
Publicerad 2006-11-27 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mette.