Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November 2006 - drömmar.

Om du tänker på drömmen
djupt innom dig
så ska ja berätta hur allt
är ett kaos i mig
om bilden man gömmer
om hur allting ska va
om orden man önskar
att man aldrig sa

Om du tänker på drömmen
ser du framtiden gro
du ser ljuset i tunneln
hur dina sinnen får ro
du ser hoppet tändas
och kärleken brinna
du ser dig lycklig för stunden
du ser dig själv vinna

Om du tänker på drömmen
som skapade dig
om den perfekta familjen
allt så soligt i sig
du är en början på livet
den gemensamma starten
på allt som betytt nått
när ömheten fått upp farten

Om du tänker på drömmen
som alla vill nå
Den är som en gåta
man borde förstå
Den är som sagan
man önskar va sann
den är som loppet
man önskar man vann

Om du tänker på drömmen
och ser hur det blev
om vilka vägar du gick
och alla orden du skrev
På allt som du tyckte
på allt som du kände
på allt som gick fel
på allting som hände

Om du tänker på drömmen
som starten på livet
drömmen är frågan
och svaret är givet....




Fri vers av Mette.
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-11-27 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mette.