Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November 2006 - Ord

ORD
Förklädnad för färger som färgar ditt innre
Förklädnad för känslor som finns i ditt sinne
för allting man är, för allting man borde
för allting man hör eller inte gjorde
ger uttryck för pressen
och lättar på stressen.




Fri vers av Mette.
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-11-27 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mette.