Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November 2006 - Kärlek.

I din utopi av ett luftslott
Cirkulerar jag där?
I en illusion av din framtid
är det mig du har kär?
Förnimms jag alls av ödets ironi
existerar ens han
som kan skapa ett vi?
Tanken skymms
av molnen grå
Man drömmer om känslan
man önskar att få

Om kärleken man önskar
att nångång nå...




Fri vers av Mette.
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-11-27 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mette.