Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November 2006 - PLAST.

TEATER för sinnet som formade själen
PLAST för din oreda som står mitt i vägen
MYSTIK för dina ord som alltid blir fel
TURBULENS är ett ord som beskriver endel


FÖRVIRRING för det som står framtiden åter
en NÄSDUK till flickan som ligger o gråter
en NATT utan månens och stjärnornas ljus
du ligger där skyddad i ditt RIVNA hus


FÖRDJÄVLIGT sa offret till den som härjar
åt HELVETE med allt som du inte klarar o vejar
slå SLAGET o flytta din pjäs i det spel
som kallas för LIVETs allra hårdaste del

du hör MINUT för minut lämna spår i en nutid
som aldrig kommer åter men närmar sig SLUT strid
fatta nu SPADEN och gräv nu din grav
för allt som du tog men ALDRIG gav.




Fri vers av Mette.
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-11-27 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mette.