Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett löv för vinden

Du blåser med vinden
Flyger högt i det blå

Men akta
Ack, fallet kan bli hårt




Fri vers av Lonley star
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-11-28 02:22



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Oj!! denna gillar jag...Bra, tack =)
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Lonley star
Lonley star