Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Sanningen.

Du bara står där,
Säger tomma ord.
Om att allt blir bra en dag.
Men jag vet,
Sanningen.
Faktumet att inget blir bra.
Huvudet gör ont,
Hjärtat svider.
Jag dunkar pannan mot väggen.
Jag hör dig skrika sluta.
Men jag förstår inte dina ord.
Dom räcker inte fram.
Förlåt.
För att jag inte kan förstå språket du talar med mig.
Förlåt.
För att jag inte kan lyssna.
Men allt det svarta täcker igen mina öron.
Jag ser inget hopp längre.




Fri vers av brainwashed
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-11-28 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed