Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till mamma -


Du vet inget längre.

Du kramar mig,
Håller mig nära.
(DU FATTAR INGENTING!)
Du viskar i mitt öra,
Att allt kommer bli bra.
(SKITSNACK, DU VET INTE ENS VEM JAG ÄR!)
Jag gråter.
I förtvivlan.
Du viskar igen;
Pappa kommer lyssna den här gången.
(NEJ DET GÖR HAN INTE, VARFÖR FÖRSTÅR DU INTE!?
HAN KOMMER INTE LYSSNA NU,
HAN KOMMER INTE LYSSNA SEN.
HAN SKITER I HUR JAG KÄNNER!)
Förlåt.
För att jag inte är lika glad längre.




Fri vers av brainwashed
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-11-28 10:54



Bookmark and Share


  hatobjekt
<3
ring bris honey? :) dom lyssnar, jag lvoar :* och jag lyssnar. alltid.
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed