Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor!


Inte bara ilska

Jag kom på att jag kanske

inte
bara är arg

Jag är sannolikt ännu mer
besviken
över att jag blev
övergiven

när jag behövde stödet som bäst




Övriga genrer av MonaLisa
Läst 563 gånger
Publicerad 2006-11-28 19:31



Bookmark and Share


  Albert
sannolikt!
och kanske lite självförakt också?
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa