Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem från sjukhuset

Natten är lika mörk
lika lång
som någonsin förr
sängen är densamma
men sängen bredvid
är inte tom längre
nu är min älskade hemma
från sjukhuset igen
Nu kan jag halvvaken
mitt i natten åter
sträcka ut handen,
känna hans varma hud,
smeka lite
och tryggt somna om




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-11-28 20:25



Bookmark and Share


    eva m h
Skön trygghetskänsla!
2006-11-28
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP