Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett evigt försök

Sökaren skrev
ett långt brev
på en liten papperslapp.
Han försökte med ord
nå ända till evigheten.
Skaparen motsatte
sig detta försök
och utdömde ett straff.
Nu sitter Sökaren där
och skriver, raderar, skriver om igen.




Övriga genrer av AndersN
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-11-28 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndersN
AndersN