Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är när

Det är inte ofta jag skymtar andras demoner eller upptäcker livet som det är
Det är inte ofta andras tårar lyfter min blick till det som faktiskt lär
När sådana stunder kommer brinner min själ och mitt hjärta slår
När sådana stunder stundar jag önskar att detta budskap andra når

Kärleken har aldrig varit borta eller någonsin kommit till korta
Den är bara så förbaskat genomskinlig för att de inblandade skall se den som tydlig




Fri vers av AndersN
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-10 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndersN
AndersN