Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frenetiskt förekommande fredag är framme igen.

Frenetiskt förekommande fredag är framme igen.
Denna dag som återkommer förvånansvärt frekvent nuförtiden försöker framvisa sina fryntliga och frimodiga företräden, men fan säger fy.

Datorn är seg, jag är seg och förmodligen betyder det att fredagen är seg. Seg som en vinterdag i februari fast faktiskt inte.

Jag har tagit mig friheten att förändra mitt sätt att formalisera lösenord.
Alla mina lösenord är nu likadana, ordet jag använder är ”felaktigt” så att jag alltid blir påmind om det när jag förlagt minnet av det och skrivit fel lösenord och felmeddelandet kommer upp,” Ditt lösenord är felaktigt”.
Fiffigt va?

För övrigt funderar jag på vad fredagar kommer framgent att innebära för alla mina förträffliga företagsamma företagskamrater. Förtjänad förundran eller fantastisk framgång? Kan det vara så att dessa är beroende av varandra, ofria som fundamentala fragment, förvisso.

Frågan om fredagars framtida förekomst får funderas på över fermenterad frukt.

Kvarstår bara att faktiskt fastställa att fredagar följs av fritid och sen är fanskapet måndag här.




Prosa av AndersN
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-30 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndersN
AndersN