Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poeter.se Vårtävling


Hemtrakt

Jag står på kolstybben nedanför skolan
där jag lärde mig allt från engelska
till medmänniskors kärlek och förakt

Jag är på besök i min hemtrakt

Vinden har slutat blåsa verkets röda sot
och björkarna bär inte längre svarta löv
Borta är allt det som vi alla glömt

Kvar dröjer bilder jag gömt

Ensam mitt på planen där vi sprang
sparkade boll och levde ut all energi
står jag tyst för att kunna finnas

Allt jag behöver är att minnas




Fri vers av AndersN
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-08 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndersN
AndersN