Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julkul

himlen är mulen..
julen är stulen..
Jesus är glömd..
plånboken tömd..
under granen ligger klappar..
barnen i soffan zappar..
mamma ligger i badet..
pappa köper aftonbladet..
tomten smyger försiktigt in i badrummet..
mamma anar inget,släpper till i skummet..
då kommer pappa plötsligt hem..
tomten drar snabbt ut sin lem..
pappa kastar ut tomten i häcken..
mamma kommer efter med säcken..
barnen tittar på genom en glasruta..
hur ska nu detta helvete sluta..
pluto skäller på Piff o Puff..
julen kan vara jävligt tuff...




Fri vers av Berra Bäver
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-11-29 07:53



Bookmark and Share


    M
Ja eländigare kan det väl knappast bli. Men lite kul läsning skadar inte!
2006-12-01

  Azerola
ja den var ju bara såå bra. En rolig och annorlunda läsning. Det behöver man ibland. Tack!
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver