Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista april

När livet vek från ditt anlete
föll jag över den gestalt
som nyss varit du.

Ville hålla kvar din färg,
din värme. Slå igång ditt hjärta.
Ropa dig tillbaka. Ta din plats.
Följa med.

Allt hade stannat, utom tiden
som såg till att det blev kväll.
Ute tändes majeldarna,
men inte i mig
och aldrig i dig.




Fri vers av Sara Boström
Läst 435 gånger
Publicerad 2004-12-22 12:43



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
Bra skrivet!
2004-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström