Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det spelar ingen roll hur det blir för det är ändå dig jag aldrig kommer glömma


jag sitter vid fönstret på mitt favoritcafé
och ser att du korsar gatan utanför
vet att du vill titta upp på mig
men du är en blyg typ
det vet jag så väl

allt du behöver göra är att titta hit
så kan vi styra våra drömmar dit vi vill

jag ser dig varje dag och jag vet att du ser mig med
så varför dra isär magnetismen mellan oss
jag har aldrig varit så nära att bli galen som nu
du är så nära men ändå så förbaskat långt bort

allt jag vill är att få ha dig tätt intill
vill att du ska sitta här med handen hårt i min

men både du och jag vet hur förbjudet det skulle vara
sådanna som dig och mig ska inte gå tillsammans
du har ditt liv och jag har mitt
vi är fast där och kommer aldrig undan

så fortsätt titta ner för jag vill inte se den jag alltid kommer älska
trotts att du aldrig kommer finnas så nära som just precis nu









Fri vers av Elie
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-11-29 18:35



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
tittar in genom fönstret o vinkar * ;)

bra flyt i texten,
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Elie