Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få känna värmen från din kropp så nära min ger en känsla av trygghet som inte går att finna någo


Likt en skyddsängel
i motgångarnas hagel
omfamnar du mig




Bunden vers (Haiku) av frozen_yoghurt
Läst 891 gånger
Publicerad 2006-11-29 21:49



Bookmark and Share


  Arte
Vackert , jag älskar den här dikten !
2006-12-29

  Manal
så vackert skrivet
2006-12-12

  Micael Axelsson
En trygg och mysigt varm känsla.
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt